Voor alle informatie download TIPPR app.

Millennial Trend: Gezondheid

We een trendrapport geschreven vanuit het perspectief van millennials. Dit rapport heeft de gezondheidstrend tot de circulariteit trend voor de horeca.
We zien dat mensen dit jaar meer bezig zijn met een gezondere levensstijl. Namelijk met vegetarisch of veganistisch eten. Wat is het verschil? Een vegetarisch product bevat geen dierlijke voedingsmiddelen. Een veganistisch product heeft hetzelfde, maar ook geen zuivel of eieren wat bij vegetarisch soms wel het geval is. .
De ‘Nochicken Shawarma’ is een vegetarische shoarma met dezelfde textuur als vlees. Ook zagen we vegetarische curry met stoofvlees en vegetarische burgers zijn allemaal te vinden bij De Vegetarische Slager. Er staan bij hen verschillende soorten vegetarische maaltijden op het menu.
Fotocredit: De Vegetarische Slager

Kom direct in contact


Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: