Voor alle informatie download TIPPR app.

FABELS : Hoe kan de Horeca zich beschermen? - Coronavirus

FABELS: Hoe kan de Horeca zich beschermen? - Corona
Doordat mensen gaan paniekeren in onbekende situaties komt het vaak voor dat mensen zelf oplossingen gaan bedenken zonder enige wetenschappelijke onderbouwing. Er ontstaan FABELS. Wij hebben een aantal welvoorkomende fabels, opgesteld door de World Health Organization (WHO), op een rijtje gezet die zich reflecteren op de horeca.
Handdrogers zijn NIET effectief in het doden van het Coronavirus. Maak daarentegen gebruik van warme lucht drogers na het wassen van je handen met water en zeep.
Knoflook zorgt naast een lekkere smaaktoevoeging ook voor antimicrobiële deeltjes. Echter is er geen huidig bewijs dat het eten van knoflook mensen heeft beschermd tegen het actuele Coronavirus. Naar verluidt zouden Russische soldaten altijd knoflooktenen bij zich dragen om wonden die ze tijdens de strijd opliepen te kunnen ontsmetten.
Sesam-, zonnebloem-, of kokosolie staan bekend om het verhelpen van kwalen in India. Als je een eetlepel olie 10 à 20 minuten door de mond heen en weer spoelt zou dit iemand genezen van enige kwalen. Deze beweringen zijn maar met zeer gering bewijs aan te tonen. Het is dan ook NIET mogelijk om doormiddel van bijvoorbeeld sesamolie op je lichaam te smeren het indringen van het Coronavirus tegen te gaan.

Kom direct in contact


Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: