Voor alle informatie download TIPPR app.

Droge Jan in de horeca!

Na de feestdagen start meestal dry January, de maand waar veel mensen een maand lang geen alcohol drinken. Met name om zich beter te voelen, wat kilo's kwijt te raken en zichzelf uit te dagen.

Als horecaondernemer kan je hier goed op inspelen. Consumenten besparen geld, wat ze kunnen besteden in de horeca of ze kunnen er wat goeds mee doen.

Met een slok op vervagen soms grenzen voor wat gewenst en ongewenst is. Daarom lanceert Dance4Life als eerste goede doel in Nederland een 'dry January' actie om geld in te zamelen tegen ongewenst seksueel gedrag.

Ongewenst seksueel gedrag is wereldwijd een groot probleem. Ervaringen met ongewenst seksueel gedrag zijn vervelend of zelfs traumatisch en kunnen impact hebben op bijvoorbeeld een toekomstige relatie of seksleven.

Met de Droge Jan campagne wil Dance4Life zoveel mogelijk geld ophalen zodat zij jongeren middels campagnes en programma's een veilige plek kan bieden waar zij leren over het aangeven en aanvoelen van grenzen en wensen. Dat draagt uiteindelijk bij aan het stoppen van ongewenst seksueel gedrag.

Doe mee en ga met jouw organisatie deze challenge aan. Motiveer jouw collega's, drink een maand geen alcohol en draag bij aan een wereld zonder ongewenst seksueel gedrag. Een groot probleem onder jongeren waar Dance4Life aandacht voor vraagt.

Kom direct in contact


Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: