Voor alle informatie download TIPPR app.

HOW TO: Asperges met ei en ham (maar dan iets anders..)

Asperges zijn god-de-lijk. Dat is geen nieuws meer. Daarom is het juist leuk om te experimenteren met nieuwe manieren om asperges te bereiden. Wij hebben een heerlijk recept waarmee de asperge met ham en ei een upgrade krijgt waar je U tegen zegt.
Ingrediënten (4 personen):
Eieren
- 4 eenden eieren
- 2 eetlepels witte wijnazijn
Asperges
- 16 groene asperges
- zout
- peper
Mosterddressing
- 25 gram grove mosterd
- 50 ml olijfolie
- 10 ml witte wijn azijn
- 1,5 eetlepel honing
Serveren
- 4 plakjes parmaham
- 1 eetlepel bieslook
- zout
- peper
Bereidingswijze:
1. Maak de vinaigrette door de mosters, olijfolie, honing en witte wijn azijn te mixen.
2. Breng twee grote pannen water aan de kook en pocheer de eieren in een pan voor 3 minuten. Zodra de eieren klaar zijn kook je de asperges voor 1 á 2 minuten totdat ze zoals gewenst zijn.
3. Serveer de asperges met een plakje ham en het gepocheerde eendenei erop. Besprenkel met de vinaigrette en wat bieslook.
Smakelijk!

Kom direct in contact


Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: