Heb je de app al?
Open in de TIPPR appWist je dat de kostprijs van food gemiddeld tussen 28% en 32% van de totale omzet ligt? Luxerestaurants hebben pieken tot wel 45%, terwijl efficiënte virtuele merken tot 20% kunnen dalen. Het goede nieuws is dat er geen perfect cijfer bestaat. Jouw ideale verhouding is afhankelijk van de markt en het product dat je aanbiedt.
Als je het foodcostpercentage onder controle wilt houden, is Apicbase dé oplossing. Dit F&B-management platform doet al het rekenwerk, zonder gedoe met constante manuele updates. Apicbase haalt de gegevens uit je kassa-systemen, geeft je real-time inzicht in de kostprijs van verkochte goederen en digitaliseert alle back-of-house processen.
Bovendien automatiseert Apicbase belangrijke berekeningen. Hierdoor kan je op elk moment weloverwogen beslissingen nemen om de processen te verbeteren en laat je nergens winst liggen.
Wil jij geen winst laten liggen? Ga dan voor meer informatie naar get.apicbase.com of klik hier om een demo aan te vragen
Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: