Voor alle informatie download TIPPR app.

Bestel via:

De jaarlijkse kwaliteitsbeurs

BBB Maastricht

BBB realiseert een succesvollere horecasector door betekenisvolle ontmoetingen te stimuleren, vakkennis te delen, nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen en horecaprofessionals te motiveren en te inspireren ten behoeve van zijn/haar succes.

BBB Maastricht is dé horecavakbeurs waar Nederlandse én Belgische horecaleveranciers en -professionals elkaar ontmoeten en goede zaken met elkaar doen. De jaarlijkse kwaliteitsbeurs staat bekend om haar intieme karakter, de met zorg aangeklede beursvloer en de gezellige uitnodigende sfeer. BBB Maastricht biedt naast een beursvloer gevuld met leveranciers afkomstig uit alle horecabranches, een hoop netwerkmogelijkheden en een bomvol programma aan proeverijen, kook battles, masterclasses en meer.

Kortom: genoeg plek om als leverancier jouw product/dienst te laten zien.

Kom direct in contact

  https://www.bbbmaastricht.nl/   bbb@mecc.nl   +31612993559

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: