Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

- Desinfectie zuil met logo – Decowash

Decowash

Hygiëne is op dit moment een van de belangrijke onderwerpen in alle branches. Het schoonhouden van je handen kan ervoor zorgen dat Covid-19 zich minder snel verspreid, een desinfectie zuil is dan ook niet meer weg te denken. 
Deze witte of zwarte desinfectie zuil van Decowash staat voor efficiëntie en reinigt snel. De DW1002 werkt volledig handsfree en werkt zonder stroom. Tevens is het bij Decowash mogelijk om je eigen logo op de zuil te plaatsen. Op deze manier past een hygiëne zuil ook altijd binnen je horecazaak. 
De zuilen zijn eenvoudig te vullen met desinfectie vloeistof of gel, welke ook door Decowash geleverd kan worden.
Wil jij deze DW2001 ook in jouw zaak? Kijk dan eens op de website van Decowash of klik op de bestelknop. 
Ben je benieuwd wat Decowash voor jou kan betekenen? Neem dan contact met hen op. Telefonisch zijn zij bereikbaar op 06-20348388 en per mail op jimmy@decowash.com. Voor vragen kan je direct contact opnemen via WhatsApp (klik hier)

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: