Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

Bestel via:

Ice Cappuccino

J.J.Darboven

Naast verschillende warme dranken biedt J.J.Darboven ook een verrassend en verfrissend Ice Cappuccino concept aan. Tijdens warme zomerdagen mag J.J.Darboven Ice Cappuccino niet ontbreken op de terraskaart. Als het kwik stijgt is er niets leuker dan je gasten verrassen met verkoelende drankjes. Maak met behulp van een blender of onze Ice Cappuccino machine makkelijk en snel deze ijskoude special.   

Naast de klassieke Ice Cappuccino bieden wij veel heel veel leuke recepten om je menukaart mee aan te vullen. Zo ontwikkelde wij samen met Eatertainment de Funccino Ice Cappuccino met M&M's. Een ijskoude drank voor iedere feestelijke zonnige dag.  

  • 50 gr M&M's 
  • 50 gr chocoladesaus 
  • 30 gr J.J.Darboven Ice coffee poeder 
  • Ijsblokjes
  • 200 ml koud water 
  • Geklopte slagroom  

Zo maak je de Funccino Ice Cappuccino: Doe de J.J.Darboven Ice coffee powder, het koude water en het ijs in een blender en zorg dat het goed gemengd is. Neem een hoog glas en schenk hier de chocoladesaus in. Giet dan voorzichtig de ijskoffie in het glas en tof af met de slagroom. Bestrooi de slagroom met M&M's en sprenkel de overige chocoladesaus eroverheen.  

Kom direct in contact

  https://professional.darboven.com/nl-nl/onze-merken/eilles-tee   info@darboven.nl   +31334612977

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: