Voor alle informatie download TIPPR app.

Bestel via:

Espresso Melanges

Alfredo Espresso

Je wilt jouw gasten iets bijzonders serveren. Een aantrekkelijk Italiaans koffieconcept met diverse melanges, suiker, melk, Italiaanse koekjes, glaswerk en porselein. Alfredo Espresso biedt maar liefst 7 verschillende melanges, variërend van een 100% Arabica met een zachte en volle smaakbeleving, tot een Fairtrade melange en een 100% Robusta melange voor een stevige espresso of heerlijke latte macchiato.

Naast koffie voorziet J.J. Darboven je graag van advies op het gebied van thee, Ice Cappuccino, cacao, koffiemachines en aanvullende assortimenten.

Breng het koffiegenot van je gasten naar een hoger niveau met de Franke A600 Foammaster. Deze volautomaat bereidt met één druk op de knop de lekkerste warme én koude dranken. Of kies voor een van onze espressomachines voor handbereiding. Deze stijlvolle machines stellen de barista in staat totale controle te hebben bij het bereiden van koffiespecials.

We bieden een herbruikbare koffiebeker van polypropyleen aan, met een inhoud van 200 cc, om jouw to-go concept compleet te maken. Deze bekers kunnen tot 80 graden in de vaatwasser en zijn ongeveer 300 keer herbruikbaar voor to-go koffies. Vanaf 1 januari 2024 voldoen ze aan de nieuwe wetgeving en kunnen ze in gebruik worden genomen. Het is ook mogelijk om de herbruikbare bekers te personaliseren met je eigen logo.  

Wil je meer weten over hoe je tijd kunt besparen en koffie van hoge kwaliteit kunt bereiden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.  

Kom direct in contact

  https://alfredo-espresso.nl/?utm_source=tippr&utm_medium=app   info@darboven.nl   +31334612977

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: