Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

It's so fluffy!

Ook binnen de sportwereld komen een hoop foodtrends voorbij gevlogen.

Wat nu erg trendig is, is een fluff. Het klinkt ook precies zoals het er uitziet. Een fluff is in principe caseïne gemixt met ijsklontjes of bevroren fruit en water, melk of iets anders vloeibaars.

Het is onwijs fotogeniek, makkelijk naar eigen smaak te brengen én super goed voor na het sporten. Het is een eiwitrijk gerecht waar veel fruit bij komt kijken. S

uper handig om te serveren als ontbijt of lunch, want het is niet alleen heel gezond maar doet het ook nog eens hartstikke goed op Instagram.

Sporters gebruiken dit eiwitpoeder om snel eiwitten binnen te krijgen. Poeder is alleen een beetje saai, dus waarom zou je er geen gezellige fluff van maken? Verkoopt ook nog eens hartstikke goed. Foto credit: Sonja Aleksandras, Instagram

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: