Voor alle informatie download TIPPR app.

Kwalitatieve Mixers in een Highball

De cocktailkaart wordt steeds breder en breder. Een Highball is bijna onmisbaar geworden op deze kaart. Een goed gemaakte Highball gaat en staat met een kwalitatieve combinatie tussen sterke alcoholische drank en mixer.
Een mooie mixer versterkte de unieke smaak van een sterke drank. Een balans vinden zodat de mixer de sterke drank niet onderuit haalt is belangrijker dan ooit. Aangezien 3/4 van een Highball bestaat uit een mixer is het belangrijk om te kijken welke je gaat toevoegen om een sterke drank tot zijn recht te laten komen.
Een kwalitatieve mixer maakt echt een verschil. Kijk eens naar een aantal leveranciers van mixers. Double Dutch deelt nieuwe cocktails op hun website om zo horeca-organisaties te inspireren. Fevertree helpt je verder in het vinden van een goede combinatie van sterke drank en mixers. Coco-Cola introduceert nieuwe mixers in de markt die gemaakt zijn in samenwerking met 5 invloedrijke mixologists. Ga opzoek naar mooie combinaties en maakt je Highball steeds innovatiever.

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: