Voor alle informatie download TIPPR app.

1,5 meter-horeca tips

Hygiëne van medewerkers, gasten en materialen speelt een grote rol in deze Corona tijd. Onderstaande hygiëne maatregelen kunnen bijdrage aan een veiligere omgeving:

- Laat je medewerkers hun handen om de 30 minuten wassen.
- Voorzie je personeel en gasten overal van alcoholische handgel.
- Zorg dat je een voorraad mondmaskers hebt en kies er eventueel voor om het dragen ervan te verplichten.
- Zorg ervoor dat er elke 30 minuten het restaurant wordt schoongemaakt.
- Plan een grondige reiniging in met een extern bedrijf, om de 10 dagen.
- Laat medewerkers zoveel mogelijk fysiek contact vermijden !

Ps: alles wat rommelig oogt bij de gasten wordt al snel vertaald naar onhygiënisch! Zorg dat de werkplekken dus netjes ogen.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst credit: blacksheeprestaurants & Hans van Den Bosch 100 tips

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: