Voor alle informatie download TIPPR app.

TIPS: Wespen verjagen

Wespen zijn vreselijk en we willen ze het liefst gewoon niet tegenkomen. Helaas komen ze toch elke zomer weer terug en moeten we weer wat oplossingen bedenken waardoor ze wegblijven. Om te voorkomen dat wespen ├╝berhaupt bij je gasten (of je personeel) in de buurt komen hebben wij een aantal tips op een rij gezet waardoor je gasten rustig buiten kunnen blijven zitten.
TIP 1: Kruidnagel
Wespen houden niet van kruidnagel. Zet een schaaltje met kruidnagel op elke terrastafel en de wespen komen minder tot niet in de buurt.
TIP 2: Azijn
Zet een bakje met azijn (eventueel verwarmd) op tafel en de diertjes zullen op afstand blijven. Nog beter: voeg een paar kruidnagels toe voor een extra haat-naar-wespen-effect.
TIP 3: Sinaasappel en/of citroen
Snijd een sinaasappel en/of een citroen doormidden en steek hierin flink wat kruidnagels. Die kruidnagels blijven terugkomen, dus het is handig om deze eens flink in te slaan voor deze zomer.

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: