Voor alle informatie download TIPPR app.

TIPS: Wespen verjagen

Wespen zijn vreselijk en we willen ze het liefst gewoon niet tegenkomen. Helaas komen ze toch elke zomer weer terug en moeten we weer wat oplossingen bedenken waardoor ze wegblijven. Om te voorkomen dat wespen überhaupt bij je gasten (of je personeel) in de buurt komen hebben wij een aantal tips op een rij gezet waardoor je gasten rustig buiten kunnen blijven zitten.
TIP 1: Sportief verjagen
Komen ze er toch met hordes aan, dan kun je ze met een badmintonracket uit de lucht meppen. Wellicht niet de ideale oplossing met zo veel gasten op je terras, maar als het de spuigaten uitloopt, kun je hier wel even je agressie in kwijt. (Goeie tip hè..)
TIP 2: Nep wespennest
Een nep wespennest weert wespen binnen een straal van 6 meter af. Het bootst een concurrerend wespennest na, waardoor wespen zich laten afschrikken en dus niet in de buurt komen. Het werkt dus eigenlijk als een soort vogelverschrikker voor wespen. Het is een diervriendelijk optie, omdat de wespen niet worden gedood maar simpelweg niet meer in de buurt willen komen.
TIP 3: Haarlak (niet milieuvriendelijk)
Heb je geen genade? Goed, koop dan een bus haarlak (vrouwen zweren bij Elnett...). Even spuiten, vleugeltjes kleven aan elkaar en plop ze vallen op de grond.

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: