Voor alle informatie download TIPPR app.

Hier moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe vaatwasser

Een nieuwe vaatwasser is een kleine investering en daarom is het belangrijk om van tevoren goed te weten waar je behoeftes en knelpunten liggen. Hieronder een aantal tips die je meenemen in het aanschaffen van een vaatwasser.
TIP 1: Zorg dat je het proces in de keuken goed in beeld brengt voordat je een vaatwasser aanschaft. Ontdek je behoeften en je knelpunten. Pas dan kun je een goede keuze maken.
TIP 2: Investeer in een nieuwe ontwikkeling. Nieuwe ontwikkelingen zijn natuurlijk een stuk duurder qua aanschaf. Maar er zijn ook vaatwassers die het poleren van glazen overbodig maken. Hiermee kun je dus sparen op personeelskosten, aangezien je werknemers niet nog een uur lang hoeven te poleren.
TIP 3: Kijk ook eens naar de milieuaspecten van een vaatwasser. We zijn steeds meer bezig om het milieu een duw in de goede richting te geven en dat kan dus ook al met de keuze voor een goede vaatwasser. Kies een oplossing die water en energie bespaart en gebruik middelen die naast goed schoonmaken ook geen milieuschadelijke stoffen als chloor bevatten.

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: