Voor alle informatie download TIPPR app.

Mocktail: de non-alcoholische cocktail

Maak eens een mocktail! Helaas mag niet iedereen alcohol drinken, maar ook van die mensen zullen er toch een paar zijn die wel zin hebben in een cocktail. Zorg daarom voor één of meer mocktails op je menukaart. Virgin cocktails, mocktails, pregnatini's: namen genoeg voor alcoholvrije cocktails. Met vers fruit, in dit geval aardbeien, kun je ver komen. Een heerlijke cocktail zónder alcohol. Hieronder vind je een recept voor een heerlijke mocktail met aardbeien en basilicum. Snel te maken en overheerlijk!
Wat heb je nodig?
- 8 blaadjes basilicum, plus extra
- 6 verse aardbeien, plus extra
- 25 ml citroensap
- 20 ml suikersiroop (2:1)
- 30-50 ml sodawater
Hoe maak je het?
Kneus de basilicum met kracht in een mixing glass en kneus hierna de aardbeien. Schenk vervolgens het citroensap en de suikersiroop en shake dit ijs. Schenk en zeef (fine strain) in een tumbler glas gevuld met ijs, top af met sodawater en garneer met een aardbei en een blaadje basilicum.
Een perfecte mocktail!

Kom direct in contact


Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: