Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

Leads Genereren in de Horeca

Om leads te generen is het van groot belang dat je op zoveel mogelijk plekken aanwezig bent. Hiervoor is het van belang dat je in elke stap van de Customer Journey de juiste relevante content deelt met je (potentiele)leads. Bij het creëren van leads gaat het erom dat je awareness creëert.

Het genereren van leads kan zowel online als offline gebeuren. Bij online moet je denken aan sociale media, platforms (zoals TIPPR) en website. Bij offline moet je denken aan beurzen en een ‘koud’ bezoek van de verkoper. In de horeca houden leveranciers het vaak nog bij het brengen van een ‘koud’ bezoek. Dit zorgt ervoor dat elke horeca onderneming gemiddeld 10 verkopers onverwachts in zijn of haar zaak heeft. Horeca ondernemers zitten hier niet meer op te wachten wat resulteert in een duidelijke daling in succes bij de verkopers. Zorg ervoor dat je als verkoper de horeca ondernemers naar jou toe laat komen door online waarde toe te voegen en op deze manier interesse te wekken.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je leads kan generen en top-of-mind kan zijn bij je doelgroep. Maar wat eigenlijk belangrijker is de vraag hoe je kwalitatieve leads kan genereren. De 3 tips hieronder helpen jou als horeca leverancier om kwalitatieve leads te krijgen.

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: