Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

Bestel via:

Lobster Drinks

Lobsters

Eindelijk ben je hier! We hebben op je gewacht. Maar geloof ons: eigenlijk wacht JIJ al veel langer op ONS. De vier Lobsters Drinks Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale en de nieuwkomer Lemon Mint zijn het antwoord op een vraag die je jezelf misschien al lang stelt. Waarom zijn er alleen mierzoete limonades, sappen en soda’s en is er niets beters, smaakvoller en gezonder om te drinken.

Minder suiker, minder calorieën, maar des te meer smaak: dit zijn onze vier natuurtalenten. Ze zijn gemaakt in Oostenrijk en bevatten niets dat niet nodig is. Geen kunstmatige ingrediënten, geen franje, maar 100% natuurlijke ingrediënten. Puur zeer verfrissend met meer smaak. Maar óók de beste mixers voor longdrinks en cocktails: ze bedekken en vervalsen de oorspronkelijke smaak van de sterke drank, de ziel, NIET! Dat verschil proef je. En daar hebben we op gewacht!

Kom direct in contact

  https://www.lobsters.at/nl/   maurits.derksen@kanaan.at   +31655697697

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: