Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

Bestel via:

Niet te ontbreken op een gezond en veelzijdig menu

De Rotterdamsche Oude geitenkaas

Met de groeiende vraag naar gezonde voedingsmiddelen in de horeca, is het een slimme zet om geitenkaas aan jouw menu toe te voegen. De Rotterdamsche Oude geitenkaas biedt tal van gezondheidsvoordelen die perfect passen bij de bewuste keuzes van jouw gasten.

Gezondheidsvoordelen van Geitenkaas

Geitenkaas bevat hogere niveaus van vitamine A, B en D en mineralen zoals calcium en fosfor. Daarnaast heeft geitenkaas in vergelijking met gewone kaas een lager lactosegehalte en minder verzadigd vet. Dit maakt geitenkaas een gezondere optie voor degenen die op hun calorie-inname letten.

Voldoen aan de Vraag naar Gezonde Opties

Voldoe aan de vraag naar gezonde opties door De Rotterdamsche Oude geitenkaas op te nemen in jouw horeca menu. Zo kan je niet alleen voldoen aan de groeiende vraag naar gezonde keuzes, maar ook nieuwe marktkansen creƫren voor jouw horecazaak.

Veelzijdigheid van De Rotterdamsche Oude Geitenkaas

Deze veelzijdige, volle en romige kaas kan gebruikt worden in een breed scala aan gerechten, van salades en pizza's tot pasta's en het overheerlijke recept Naanbrood met uienjam en De Rotterdamsche Oude Geit. Hiermee breid je je culinaire aanbod uit en bied je gasten een unieke smaakervaring.

Kom direct in contact

  https://www.derotterdamscheoudefoodservice.nl/assortiment/overzicht/?_sft_leeftijd=geitenkaas-28-weken   marketing@derotterdamscheoude.nl   +31172630100

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: