Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

Perfect voor jouw terras

Labois

Het terrasseizoen is begonnen en brengt weer een hoop gasten naar de horeca. Hierbij gaan gasten opzoek naar een verfrissing, maar wel steeds bewuster. Hierbij is het belangrijk dat jij als horecaondernemer deze mogelijkheden biedt voor de gast.

Labois: bijzonder vol én romig van smaak, zonder overtollig gebruik van suiker en vet. IJs van Labois herken je meteen! Al de exclusieve smaken worden met veel zorg en liefde op ambachtelijke wijze in huis bereid. 

Ieder bolletje Labois is pure verwennerij. De fruitsmaken (behalve banaan) bevatten geen melk of room. Deze smaken zijn dus geschikt voor mensen met lactose intolerantie. Labois heeft alle kennis en kunde al in huis en maakt ijs op ambachtelijke wijze. Zo maakt Labois het voor jou makkelijk om het allerlekkerste ijs te verkopen in jouw zaak, want Labois smaakt en wordt opgemaakt zoals u dat zelf ook zou doen.

Voor het ijs gebruikt Labois alleen hoogwaardige ingrediënten die herkenbare smaak en kwaliteit garanderen. Uit de grote bakken met een inhoud van 5,5 liter schep je minstens 50 à 60 bollen ijs, dit is natuurlijk wel afhankelijk van de maat ijsschep die jij gebruikt. Bij Labois krijg je écht waar voor je geld.

Kom direct in contact

  https://labois.nl/   info@labois.nl   +31636267444

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: