Voor alle informatie download TIPPR app.

Bestel via:

Planted.chicken

Planted

Wil jij jouw plantaardige menu naar het volgende niveau tillen?

Boost je plantaardige menu met de smaakvolle plantaardige Planted.chicken producten.

Planted.chicken is de eerst liefde en held in het assortiment van Planted. Een superveelzijdig product dat de perfecte basis vormt voor al je gerechten. Planted.chicken is zowel gemarineerd (met een klassieke Citroen & Kruiden marinade) als naturel te vekrijgen.

Dit product bevat slechts 4 ingrediënten! Planted.chicken bestaat uit erwten, koolzaadolie, water en we voegen nog een gezonde dosis aan vitamine B12 toe met behulp van fermantatie. Planted.chicken is daarnaast ook nog eens hoog in proteine, met maar liefst 24g per 100g! 

Bak Planted.chicken in slechts drie tot vijf minuten goudbruin in de frituurpan, in de koekenpan of op de grill. Serveer de kipstukjes in een gevulde paprika met couscous, verwerk ze in springrolls met knapperige groenten of maak er je eigen culinaire verrassingen mee. Verrassend lekker, plantaardig en gezond, en ideaal voor op je (vegetarische) menukaart.

Kom direct in contact

  https://eu.shop.eatplanted.com   foodservice@eatplanted.com   +31630171996

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: