Voor alle informatie download TIPPR app.

Bestel via:

Seitan: een goed bewaard geheim

BUMI

Seitan is een voedzame lekkernij op basis van tarwe, bomvol eiwitten en gekenmerkt door haar malse ‘vleesachtige’ structuur. Chinese boeddhisten aten het 1000 jaar geleden al, maar in Europa is het relatief onbekend gebleven.. Daar brengen wij graag verandering in!

Seitan is vanwege haar toegankelijke smaak en het feit dat het heel goed te marineren is breed toepasbaar. Wat dacht je van een vegan rendang, reuben sandwich of gyros wrap met seitan?

BUMI Pulled Seitan is ready-to-eat en kan zowel warm als koud geserveerd worden. We hebben een naturel variant die je zelf op smaak kunt brengen en drie smaakvolle gemarineerde varianten (Aziatisch, Indiaas en Gyros-style).

Ons Foodservice assortiment is verkrijgbaar in Nederland en België via onze partner VersTrade en via VHC Jongens. Wil je meer informatie of onze producten proeven? Neem dan contact op! En wist je dat we ook een heerlijk lupine tempeh assortiment hebben?

Kom direct in contact

  https://bumi.nl/pulledseitan   sales@bumi.nl   +31625359187

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: