Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

Self service door te kort aan Personeel - QIOX

De QIOX Buddy Design collectie is perfect inzetbaar in uw restaurant, snackbar, fast-food winkel of retail-locatie. Deze budget-vriendelijke en moderne zelfservice vrijstaande kiosken zorgen voor een significant hogere bestelwaarde. 
De gemiddelde orderwaarde op digitale bestelzuilen ligt bij McDonald’s in Nederland anderhalf tot twee keer hoger dan bij een reguliere kassa! Bespaar op personeelskosten en zorg daarbij voor tevreden gasten.
Met een self-service kiosk van QIOX verdwijnen wachtrijen en worden lost-sales voorkomen. Wegnemen van ‘queue-stress’. Klanten hebben bij een counter zelfservice kiosk minder stress dan wanneer ze aan de kassa in de rij moeten staan, bij een medewerker en met andere klanten achter zich.
Door het unieke, hoogstaande ontwerp past de QIOX naadloos in de horeca. Vervaardigd uit staal, afgewerkt met een zeer harde poedercoating is de QIOX te gebruiken in binnen en buiten locaties.  
www.qiox.nl

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: