Heb je de app al?
Open in de TIPPR appEen trending delicatesse binnen de horecawereld is Soft, ook wel bekend als het traditionele softijs. Dit zien we steeds vaker terug in combinatie met desserts: geserveerd in een croissant, met ingrediënten zoals pistache, als een toefje bij de koffie, of als affogato (espresso met ijs). Maar waar komt deze trend vandaan en waarom is het zo interessant voor de horeca?
Softijs evolueert naar een en creatieve horeca optie in plaats van slechts een eenvoudige traktatie die de omzet van zowel restaurants als de betere fast food keten kan aanvullen. Door naast de oude nieuwe smaken te introduceren, kunt u aan de verschillende voorkeuren van uw gasen voldoen, waardoor je door middel van variatie gasten kan blijven verrassen.
Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: