Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

Support Your Locals roept op tot steun - #SAMENSTERK

De horeca ligt plat. Dat het een ramp is voor chefs en restauranthouders is duidelijk. Minder zichtbaar zijn de lokale producenten die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. Terwijl de schappen van de supermarkt worden leeg gehamsterd kunnen ondernemers hun mooie lokaal geproduceerde waar niet kwijt. 
In de regio Amsterdam hebben Mama bakkerij, melkboer MOMA, Instock, Brandt & Levie worstmakers en Lindenhoff zich verenigd. Onder de naam Support Your Locals bieden zij per direct een box vol basisingrediënten aan die na bestelling direct thuis wordt bezorgt. Deze boxen zijn gevuld met groenten, fruit, zuivel, brood en vlees.
Niet alleen in de regio Amsterdam maar in heel Nederland worden lokale voedselproducenten zwaar geraakt door de corona-crisis. Support Your Locals roept dan ook iedereen op om soortgelijke korte ketens om te zetten en zo lokale voedselondernemers te steunen in deze moeilijke tijden.
Zo kunnen de producenten blijven doen waar ze goed in zijn én voorkomen we dat er onnodig voedsel wordt verspild. Bovendien kan de consument zo blijven genieten van de beste producten. 
Een erg goed initiatief om als horeca markt samen sterk te staan!
Lees onze #SAMENSTERK blog hier!
Tekst credits: Instock.nl
Foto credits: Voedselbankhaaglanden

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: