Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

- Tikkie in de rug - Tikkie Check

Nu speciale Tikkie Check actie #tikkieinderug
Eindelijk, de terrassen mogen weer open! Maak het jouw gasten makkelijk en laat ze aan tafel met Tikkie betalen én fooi geven. Dan ben jij minder tijd kwijt aan afrekenen en bewaar je makkelijk afstand.Om jou bij de heropening te helpen, hebben we een speciale actie bedacht. Want wij snappen dat de horeca wel een #tikkieinderug kan gebruiken! 
Wat is de actie?
Iedere 10e horecazaak die nu Tikkie Check aanvraagt, krijgt van ons een cool promotiepakket. We regelen advertenties en banners voor jouw horecazaak op social media. Je krijgt een online artikel in een lokaal nieuwsmedium. En jouw horecazaak zal een dag lang shinen op een mobiel billboard dat door jouw stad of dorp rijdt!
Wil jij ook knallen? Vraag dan nu Tikkie Check aan en maak kans op een #tikkieinderug! Of klik hier voor meer informatie. 

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: