Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

Waarom zijn gasten veganistisch?

Er komen vaak gasten binnen die veganistisch leven. Maar wat houdt dit precies in en waarom worden zij dit? Een kijkje in het brein van een vegan.

Veganisten (vegans) maken een bewuste keuze voor het welzijn van mens, dier en de planeet. Hiertoe streven zij ernaar om in het geheel af te zien van het gebruik van dieren en producten van dierlijke herkomst.

Een veganist eet daarom vlees noch vis, maar ook geen zuivelproducten, eieren, honing en andere producten van dierlijke oorsprong of met dierlijke ingredi├źnten. Ook bij kleding, verzorgingsproducten en andere gebruiksartikelen worden dierlijke bestanddelen vermeden.

Dus geen bont, leer, dons, wol, su├Ęde of zijde, maar ook geen gelatine, bijenwas of producten waarvoor dierproeven zijn gedaan. De veehouderij is verantwoordelijk voor de grootste uitstoot (zeker 18% van het totaal) van broeikasgassen zoals methaan en CO2 en vormt daarmee een belangrijke oorzaak van de opwarming van de aarde

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: