Voor alle informatie download TIPPR app.

Heb je de app al?

Open in de TIPPR app

Bestel via:

Trends 2022 - Don't waste time

TIPPR

Tijd is binnen de horeca een kostbaar goed, voor een horecaondernemer moet alles zo efficiënt mogelijk lopen. Met andere woorden in 2022: "WE DON'T WASTE YOUR TIME!''  

Om ondernemers daarin te steunen publiceert TIPRR een gratis Trendrapport, gemaakt voor én door de horeca. Stapsgewijs nemen we je mee door de inzichten en kansen van 2022.  

In dit Trendrapport bieden we je inzicht in de nieuwe en versnelde trends van 2022. Dit doen we niet op basis van onderbuikgevoel; alle trends in dit rapport zijn samengesteld op basis van onze eigen vergaarde data.  

De pagina’s van onze TIPPR website en app zijn het afgelopen jaar meer dan een miljoen keer bezocht, waardoor wij precies kunnen zien welke producten, diensten en ontwerpen populair zijn en gaan worden. Daarnaast heeft TIPPR dagelijkse contacten met meer dan 25.000 horeca professionals. 

Onze eigen TIPPR content creators hebben een overzicht gecreëerd van de belangrijkste trends die wij zien voor 2022. Wat zijn dat nou precies voor trends? Het wordt een jaar van veranderingen en no waste.  

No waste is van deze tijd en daarom staan we voor grote uitdagingen: wat kan je doen aan voedselverspilling? Hoe behoudt je personeel? Hoe kom je digitaal met je gasten in contact? En niet minder belangrijk: de take away. Hoe ziet dit jaar eruit voor de horeca en waar moet jij als ondernemer rekening mee houden?

We hebben deze thema’s vertaald naar 6 TOPP horeca trends van 2022: 

Blijf van m’n personeel af!

Neuro horeca

Health & Happiness

Take away 3.0

Social experience & social selling

Klimaat impact

Kom direct in contact

  https://

Meer informatie?

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen. Dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat ontvangt. Bel of mail ons gerust bij vragen: 020-2619111 of mail ons via emma@tippr.nl Exclusief voor en door horeca: